Over De Visser Verhuur

De Visser Verhuur is een jong en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in veilig werken op hoogte. De twee broers Robbert en Richard de Visser zijn gestart met het verhuren van één enkele hoogwerker en binnen een paar jaar gegroeid naar een ruim assortiment hoogwerkers. Aangezien de Visser Verhuur alles wil kunnen leveren, blijft het assortiment hoogwerkers continu uitbreiden.

Dankzij onze achtergrond in de bouw kennen wij als geen ander het belang van snelheid en flexibiliteit bij het leveren van een hoogwerker. Wij staan dan ook altijd klaar om elke gewenste hoogwerker af te leveren, in en om Zeeland of aan de andere kant van het land (zelfs in het buitenland). De Visser Verhuur denkt in oplossingen, niet in problemen!

De Visser Verhuur beschikt over een ruim aanbod aan hoogwerkers voor een breed scala aan werkzaamheden. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij centraal. Huurt u bij ons, dan kunt u rekenen op een goed onderhouden, gecertificeerde hoogwerker die op tijd wordt afgeleverd!

Heeft u advies nodig over welke soort hoogwerker het beste past bij de taak die u voor ogen heeft? Bel dan met Robbert 06 346 785 34 of Richard 06 239 898 72 of mail naar info@devisserverhuur.com

Robbert de Visser

Robbert de Visser

Richard de Visser

Richard de Visser