Snelle levering van elke gewenste hoogwerker!

Advies nodig over welke hoogwerker geschikt is voor uw klus?

Zoekt u een hoogwerker, maar weet u niet zeker welke hoogwerker het beste aansluit bij uw wensen? Wij helpen u graag om de beste oplossing te vinden. Het assortiment van de Visser Verhuur bestaat uit zowel diesel- als elektrisch aangedreven hoogwerkers, met diverse reikwijdten en werkhoogtes. Wij leveren aan bedrijf en particulier. Stel uw vraag via de chat of bel met Robbert (06 34678534) of Richard (06 23989872) voor een passend advies tegen een scherp tarief.

Veilige hoogwerkers, vlot geleverd

Veiligheid staat voorop bij het huren van een hoogwerker. Al onze hoogwerkers worden na elke klus nauwkeurig gecontroleerd en beschikken over een keuringsbewijs en veiligheidscertificaat. Ook bij spoedleveringen kunt u rekenen op grondig onderhouden, betrouwbare en veilige hoogwerkers. De Visser Verhuur is direct bereikbaar voor de verhuur van hoogwerkers, leverbaar vanuit Vlissingen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven!

Schaar hoogwerkers

Eenvoudig te bedienen, met een laag eigen gewicht en ruim werkplateau. Door de hoge draagcapaciteit kan eenvoudig zwaar materiaal omhoog worden gebracht. Ideaal voor onderhoud aan een plafond. 

Mast hoogwerkers

Een masthoogwerker is compact en wendbaar. Ideaal voor smalle gangpaden in magazijnen of winkels. Veiliger en efficiënter dan een ladder. Alleen voor binnen.

Knikarm hoogwerkers

Een zeer compacte hoogwerker, dus handig voor smalle ruimtes en gangpaden. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Nauwkeurig te positioneren met de telescopische bovenarm, waardoor u eenvoudig ergens overheen kunt reiken.

Spin hoogwerkers

Lichtgewicht hoogwerker met rupsbanden, die over elke ondergrond kan rijden zonder deze te beschadigen. Door het smalle platform is de spinhoogwerker makkelijk naar binnen te rijden. De uitschuifbare stempels maken de hoogwerker extra stabiel.

Rups hoogwerkers

Geschikt voor zeer ruw (buiten) terrein in alle weersomstandigheden. Door de vierdubbele rupsbanden heeft u minder last van spoorvorming, waardoor de ondergrond (zoals een grasveld) minder beschadigd wordt.

Telescoop hoogwerkers

Een hoogwerker voor het sterkere werk! Speciaal voor ruw terrein, maar werkt ook op een stabiele vlakke ondergrond. Onder andere geschikt voor bouw en onderhoud van staal constructies, bedrijfscomplexen, woningen etc.

Snelle levering van veilige hoogwerkers voor bedrijf of particulier. Bel vrijblijvend met Robbert (06 34678534) of Richard (06 23989872)