Snelle levering van elke gewenste hoogwerker!

Veilige hoogwerkers, vlot geleverd

De Visser Verhuur verhuurt diesel en elektrisch aangedreven hoogwerkers, met diverse reikwijdten en werkhoogtes. Wij leveren aan bedrijf en particulier vanuit Vlissingen.

Wij verhuren alleen grondig onderhouden hoogwerkers, met keuringsbewijs en veiligheidscertificaat.  Nauwkundige controle na gebruik slaan we niet over, ook niet bij een spoedlevering. Veiligheid voorop bij het huren van een hoogwerker!

Schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers

Eenvoudig te bedienen, met een laag eigen gewicht en ruim werkplateau. Door de hoge draagcapaciteit kan eenvoudig zwaar materiaal omhoog worden gebracht. Ideaal voor onderhoud aan een plafond. 

Masthoogwerkers

Masthoogwerkers

Een masthoogwerker is compact en wendbaar. Ideaal voor smalle gangpaden in magazijnen of winkels. Veiliger en efficiënter dan een ladder. Alleen voor binnen.

Knikarmhoogwerkers

Knikarmhoogwerkers

Een zeer compacte hoogwerker, voor smalle ruimtes en gangpaden - binnen of buiten. Nauwkeurig te positioneren met de telescopische bovenarm, waardoor u eenvoudig ergens overheen kunt reiken.

Spinhoogwerkers

Spinhoogwerkers

Lichtgewicht hoogwerker met rupsbanden, rijdt over elke ondergrond zonder beschadiging. Makkelijk naar binnen te rijden door het smalle platform. Extra stabiel door uitschuifbare stempels.

Rupshoogwerkers

Rupshoogwerkers

Geschikt voor zeer ruw (buiten) terrein in alle weersomstandigheden. Door de vierdubbele rupsbanden heeft u minder last van spoorvorming, waardoor de ondergrond (zoals een grasveld) minder beschadigd wordt.

Telescoophoogwerkers

Telescoophoogwerkers

Een hoogwerker voor het sterkere werk! Speciaal voor ruw terrein, maar werkt ook op een stabiele vlakke ondergrond. Zeer geschikt voor bouw en onderhoud van staal constructies, bedrijfscomplexen, woningen etc.

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Weet u niet zeker welke hoogwerker het beste aansluit bij uw wensen? Wij helpen u graag! Stel uw vraag via de chat of bel met Robbert (06 34678534) of Richard (06 23989872) voor een passend advies tegen een scherp tarief.

Snelle levering van veilige hoogwerkers voor bedrijf of particulier. Bel vrijblijvend met Robbert (06 34678534) of Richard (06 23989872)