Referenties

De Visser Verhuur staat dagelijks klaar om elke gewenste hoogwerker af te leveren. Wij leveren in Zeeland, maar ook aan de andere kant van Nederland of, als dat nodig is, zelfs in het buitenland.

Hier krijgt u een indruk van de werkzaamheden waar onze hoogwerkers voor ingehuurd worden. Heeft u ook een foto van één van onze hoogwerkers in actie? Mail ons en wie weet verschijnt uw foto ook op onze website!

Ruwterrein hoogwerker

donderdag 01 februari 2024

Ruwterrein hoogwerker

Nieuwdorp — De Visser Verhuur wil elke hoogwerker kunnen leveren die u nodig heeft. Wat dacht u van deze prachtige ruwterrein schaarhoogwerker? Volledig elektrisch en ook nog eens afstempelbaar!

Zoekt u een hoogwerker die wij nog niet in ons assortiment hebben? Bel of app ons om te overleggen.

Bekijk schaarhoogwerkers
Teamwork nieuwbouw kerk

donderdag 28 december 2023

Teamwork nieuwbouw kerk

Nieuwdorp — Het hele dorp draagt bij aan de nieuwbouw van de kerk in Nieuwdorp. Natuurlijk is De Visser Verhuur ook van de partij! Met onze 28 meter telescoophoogwerker is het plaatsen van deze spanten een stuk veiliger!

Ook een hoogwerker huren? Bel of app ons voor advies.

Bekijk assortiment
Kunstwerk verwijderen

donderdag 14 december 2023

Kunstwerk verwijderen

Goes — De Visser Verhuur houdt van uitdagingen! Met onze hoogwerker is een kunstwerk in Goes veilig en vakkundig verwijderd. De omvang en slechte staat van het kunstwerk maakte het een uitdagende, maar geslaagde onderneming.

Heeft u ook een uitdaging voor ons? Wij horen het graag!

Neem contact op
Lampje vervangen

donderdag 30 november 2023

Lampje vervangen

Hoedekenskerke — Moet er een lampje vervangen worden op het sportveld? Geen probleem, De Visser Verhuur regelt het. Onze hoogwerker verhuurdienst staat bekend om zijn snelheid, flexibiliteit en aandacht voor veiligheid. Zo kan de wedstrijd zonder vertraging van start gaan!

Vraag ons advies
Snel werken voor de (winter)schilder

donderdag 16 november 2023

Snel werken voor de (winter)schilder

Middelburg — Aan alle winterschilders! Heb je al eens overwogen om een hoogwerker te huren? Zo hoef je niet te worstelen met het opzetten en afbreken van een steiger. Dat bespaart tijd en stelt je in staat om snel door te gaan met de volgende klus.

Huur je hoogwerker
Werkzaamheden aan daken

donderdag 02 november 2023

Werkzaamheden aan daken

Oost-Souburg — Of het nu gaat om het controleren van daken op mogelijke schade, het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, of het installeren van nieuwe dakbedekking, onze hoogwerkers bieden de perfecte oplossing. 

Bekijk alle hoogwerkers
Gevelonderhoud monument

donderdag 05 oktober 2023

Gevelonderhoud monument

Baarn — De Visser Verhuur staat altijd klaar om elke gewenste hoogwerker af te leveren. Binnen en buiten Zeeland, maar ook aan de andere kant van het land (of in het buitenland). Zeker wanneer het gaat om het onderhoud van zo'n prachtig monumentaal pand!

Bekijk assortiment
Tuin overslaan

donderdag 21 september 2023

Tuin overslaan

Oost-Souburg — Geen ruimte in de tuin voor steigers? Bij De Visser Verhuur zoeken we altijd naar oplossingen. Met deze 21 meter lange knikarmhoogwerker sla je de tuin gewoon over!

Ook een hoogwerker huren? Bel of app ons voor advies of bekijk de diverse beschikbare hoogwerkers op deze site.

Bekijk alle hoogwerkers
De Visser groeit door

donderdag 07 september 2023

De Visser groeit door

Nieuwdorp — De Visser Verhuur blijft groeien. De recente toevoeging van een 8 meter elektrische schaarhoogwerker versterkt het uitgebreide assortiment hoogwerkers. We zetten ons in om elke hoogwerker te kunnen leveren die u nodig heeft, daarom breiden we voortdurend onze verhuurvloot uit.

Bekijk schaarhoogwerkers
Dakkapel reparatie

donderdag 23 februari 2023

Dakkapel reparatie

Middelburg — Met een hoogwerker kunt u beter bij moeilijk bereikbare plekken, is er minder risico op valincidenten en kun je sneller en efficiënter werken. Ideaal voor werkzaamheden aan dakgoot of dakkapel!

Onze hoogwerkers zijn ook te huur voor particulieren.

Over veiligheid
Stressvrij schilderonderhoud

donderdag 09 februari 2023

Stressvrij schilderonderhoud

Vlissingen — Kies voor onze hoogwerkers voor een veilige, efficiënte en stressvrije aanpak van uw schilderwerkzaamheden op hoogte.

Wilt u weten welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw locatie? Neem contact met ons op voor advies of meer informatie.

Neem contact op
Voordelen hoogwerker

donderdag 26 januari 2023

Voordelen hoogwerker

Zeeland — Hoogwerkers zijn efficiënter en veiliger dan andere methoden om op het dak te komen, wat kan leiden tot lagere kosten voor het dakonderhoud. Een groot voordeel als je veel daken moet onderhouden!

Bekijk alle hoogwerkers
Uitbreiding

donderdag 12 januari 2023

Uitbreiding

Nieuwdorp — Onze verhuurvloot is uitgebreid met een splinternieuwe 14 meter elektrische schaarhoogwerker. Perfect voor werkzaamheden in beperkte ruimtes dankzij de compacte afmetingen. De aangewezen keuze voor dakonderhoud, schilderwerkzaamheden of andere klussen op hoogte.

Meer over schaarhoogwerkers
Smalle straat, smalle hoogwerker

donderdag 14 juli 2022

Smalle straat, smalle hoogwerker

Zierikzee — Gevelonderhoud in de smalle straatjes van Zierikzee: snel en veilig met een schaarhoogwerker van De Visser Verhuur. Wij brengen en halen de hoogwerker naar de benodigde locatie.

Reserveer schaarhoogwerker
Drukte na stormen

donderdag 30 juni 2022

Drukte na stormen

Baarland — De Visser Verhuur heeft het druk sinds de voorjaarsstormen. Logisch, want hoogwerkers zijn ideaal voor onder andere dakreparaties, zoals hier in Baarland. Met de 21 meter knikarm-hoogwerker is de kerktoren goed bereikbaar.

Hoogwerker huren
Dakreparatie Arsenaal

donderdag 16 juni 2022

Dakreparatie Arsenaal

Vlissingen — Dakreparatie met de 21 meter knikarm-hoogwerker bij Het Arsenaal, Piratenpark & Zeeaquarium in Vlissingen. Mooi pand met een mooi verleden. Het dak is in elk geval weer klaar voor de toekomst.

Naar knikarmhoogwerkers
Dakpannen rechtleggen

donderdag 02 juni 2022

Dakpannen rechtleggen

Arnemuiden — Ai, net een nieuwe woning en meteen een storm op bezoek. Gelukkig valt de stormschade mee: even een paar dakpannen recht leggen met onze 21 meter Trax telescoophoogwerker. Zo maak je een simpele klus nog simpeler!

Bekijk alle hoogwerkers
Klimbos schadeherstel

donderdag 10 maart 2022

Klimbos schadeherstel

Westenschouwen — Schadeherstel met onze betrouwbare spinhoogwerker na stormachtig weer bij Klimbos Zeeuwse Helden.

Heeft u ook herstelwerk op hoogte? Neem contact met ons op voor het huren van een (spin)hoogwerker.

Bekijk spinhoogwerkers
Dakreparatie na Storm Eunice

vrijdag 25 februari 2022

Dakreparatie na Storm Eunice

Nisse — Onze hoogwerkers zijn geschikt voor reparaties aan daken en gevels, snoeiwerk van gevaarlijk geworden bomen en ander herstelwerk op hoogte.

Neem contact met ons op voor levertijd en prijzen.

Neem contact op
Snoeien in de sneeuw

donderdag 25 februari 2021

Snoeien in de sneeuw

Domburg — Sneeuw, regen of zonneschijn: Hoveniers snoeien in elk weertype lekker door met onze nieuwe 21 meter Trax hoogwerker. De rupsen van deze hoogwerker maken hem onder alle weersomstandigheden inzetbaar.

Rupshoogwerkers bekijken
Hoogwerker voor (winter) schilder

donderdag 18 februari 2021

Hoogwerker voor (winter) schilder

Goes — Tip voor de (winter)schilder: huur een hoogwerker. Dan heb je geen gedoe met het op- en afbouwen van een steiger. Kun je weer snel door naar de volgende klus. Mail ons voor advies over de beste hoogwerker voor jouw klus.

Vraag naar de mogelijkheden
Mooi project gefilmd door drone

donderdag 03 december 2020

Mooi project gefilmd door drone

Zoutelande — Onlangs is de molen in Zoutelande deels gerestaureerd. Tijdens dit mooie project heeft een drone filmopnames gemaakt van onze spinhoogwerker in actie. Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op onze website!

Bekijk video