Referenties

De Visser Verhuur staat dagelijks klaar om elke gewenste hoogwerker af te leveren. Wij leveren in Zeeland, maar ook aan de andere kant van Nederland of, als dat nodig is, zelfs in het buitenland.

Hier krijgt u een indruk van de werkzaamheden waar onze hoogwerkers voor ingehuurd worden. Heeft u ook een foto van één van onze hoogwerkers in actie? Mail ons en wie weet verschijnt uw foto ook op onze website!

Dakkapel reparatie

donderdag 23 februari 2023

Dakkapel reparatie

Middelburg — Met een hoogwerker kunt u beter bij moeilijk bereikbare plekken, is er minder risico op valincidenten en kun je sneller en efficiënter werken. Ideaal voor werkzaamheden aan dakgoot of dakkapel!

Onze hoogwerkers zijn ook te huur voor particulieren.

Over veiligheid
Stressvrij schilderonderhoud

donderdag 09 februari 2023

Stressvrij schilderonderhoud

Vlissingen — Kies voor onze hoogwerkers voor een veilige, efficiënte en stressvrije aanpak van uw schilderwerkzaamheden op hoogte.

Wilt u weten welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw locatie? Neem contact met ons op voor advies of meer informatie.

Neem contact op
Voordelen hoogwerker

donderdag 26 januari 2023

Voordelen hoogwerker

Zeeland — Hoogwerkers zijn efficiënter en veiliger dan andere methoden om op het dak te komen, wat kan leiden tot lagere kosten voor het dakonderhoud. Een groot voordeel als je veel daken moet onderhouden!

Bekijk alle hoogwerkers
Uitbreiding

donderdag 12 januari 2023

Uitbreiding

Nieuwdorp — Onze verhuurvloot is uitgebreid met een splinternieuwe 14 meter elektrische schaarhoogwerker. Perfect voor werkzaamheden in beperkte ruimtes dankzij de compacte afmetingen. De aangewezen keuze voor dakonderhoud, schilderwerkzaamheden of andere klussen op hoogte.

Meer over schaarhoogwerkers
Smalle straat, smalle hoogwerker

donderdag 14 juli 2022

Smalle straat, smalle hoogwerker

Zierikzee — Gevelonderhoud in de smalle straatjes van Zierikzee: snel en veilig met een schaarhoogwerker van De Visser Verhuur. Wij brengen en halen de hoogwerker naar de benodigde locatie.

Reserveer schaarhoogwerker
Drukte na stormen

donderdag 30 juni 2022

Drukte na stormen

Baarland — De Visser Verhuur heeft het druk sinds de voorjaarsstormen. Logisch, want hoogwerkers zijn ideaal voor onder andere dakreparaties, zoals hier in Baarland. Met de 21 meter knikarm-hoogwerker is de kerktoren goed bereikbaar.

Hoogwerker huren
Dakreparatie Arsenaal

donderdag 16 juni 2022

Dakreparatie Arsenaal

Vlissingen — Dakreparatie met de 21 meter knikarm-hoogwerker bij Het Arsenaal, Piratenpark & Zeeaquarium in Vlissingen. Mooi pand met een mooi verleden. Het dak is in elk geval weer klaar voor de toekomst.

Naar knikarmhoogwerkers
Dakpannen rechtleggen

donderdag 02 juni 2022

Dakpannen rechtleggen

Arnemuiden — Ai, net een nieuwe woning en meteen een storm op bezoek. Gelukkig valt de stormschade mee: even een paar dakpannen recht leggen met onze 21 meter Trax telescoophoogwerker. Zo maak je een simpele klus nog simpeler!

Bekijk alle hoogwerkers
Klimbos schadeherstel

donderdag 10 maart 2022

Klimbos schadeherstel

Westenschouwen — Schadeherstel met onze betrouwbare spinhoogwerker na stormachtig weer bij Klimbos Zeeuwse Helden.

Heeft u ook herstelwerk op hoogte? Neem contact met ons op voor het huren van een (spin)hoogwerker.

Bekijk spinhoogwerkers
Dakreparatie na Storm Eunice

vrijdag 25 februari 2022

Dakreparatie na Storm Eunice

Nisse — Onze hoogwerkers zijn geschikt voor reparaties aan daken en gevels, snoeiwerk van gevaarlijk geworden bomen en ander herstelwerk op hoogte.

Neem contact met ons op voor levertijd en prijzen.

Neem contact op
Stormschade aan dak

donderdag 10 februari 2022

Stormschade aan dak

Middelburg — Stormschade? Een dakreparatie is zo gedaan met de 21 meter telescoophoogwerker van de Visser Verhuur. Ook een hoogwerker huren? Bel of app ons voor advies over de beste hoogwerker voor jouw klus.

Bekijk telescoop hoogwerkers
Veilig werken binnen en buiten

donderdag 27 januari 2022

Veilig werken binnen en buiten

Kapelle — De Visser Verhuur levert veilige hoogwerkers voor elke klus, op elke hoogte, zowel voor binnen als buiten. Zoals de populaire elektrische schaarhoogwerker. Werk op een veilige manier!

Checklist veiligheid
Schildersbedrijven opgelet

donderdag 13 januari 2022

Schildersbedrijven opgelet

Middelburg — Tip voor de winterschilder: huur een hoogwerker! Geen gedoe met op- en afbouwen van een steiger, snel door naar de volgende klus.

Stuur ons een app of bel voor advies: 06-34678534.

Volledige assortiment
Snoeien in de sneeuw

donderdag 25 februari 2021

Snoeien in de sneeuw

Domburg — Sneeuw, regen of zonneschijn: Hoveniers snoeien in elk weertype lekker door met onze nieuwe 21 meter Trax hoogwerker. De rupsen van deze hoogwerker maken hem onder alle weersomstandigheden inzetbaar.

Rupshoogwerkers bekijken
Hoogwerker voor (winter) schilder

donderdag 18 februari 2021

Hoogwerker voor (winter) schilder

Goes — Tip voor de (winter)schilder: huur een hoogwerker. Dan heb je geen gedoe met het op- en afbouwen van een steiger. Kun je weer snel door naar de volgende klus. Mail ons voor advies over de beste hoogwerker voor jouw klus.

Vraag naar de mogelijkheden
Mooi project gefilmd door drone

donderdag 03 december 2020

Mooi project gefilmd door drone

Zoutelande — Onlangs is de molen in Zoutelande deels gerestaureerd. Tijdens dit mooie project heeft een drone filmopnames gemaakt van onze spinhoogwerker in actie. Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op onze website!

Bekijk video